söndag 15 april 2012

På plats avd 70A1

Nu är det nedsläpp, avspark, start... vi är på plats i Uppsala och allt går bra hittills. Vi träffade nyss kirurg Haile Mahteme, en man med stor utstrålning och mycket positivt sinnelag. Han kommer göra allt för att operationen ska bli lyckad, och bryr sig inte om hur lång tid det tar, allt mellan 6 och 12 timmar, han är mycket noggrann.

Det är verkligen skräckblandad tacksamhet vi känner över att äntligen vara här. För 10 år sedan fanns inte ens chansen att bli frisk, nu finns den möjligheten, och vi är oändligt tacksamma för det. Resan kommer bli rent ut sagt skitjobbig, men det måste gå.

Jag är konstigt nog inte nervös, vi skojar och samtalar ganska som vanligt. Lite allvarliga infall oxå som man aldrig nämner annars.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska tänka på dig, Åsa. Det känns bra att du får bästa möjliga hjälp i morgon och jag vet att du är redo att kämpa för att sedan återhämta dig på bästa sätt. Styrkekramar från mig! Ann-Sofi

Lovis och Isak sa...

Finaste
Är med er alla i tanken i morgon. Många varma stora Kramar Petra

Pia Plupp sa...

Kramar o tankar till dig o de dina! Vi är många som finns hos dig i tanken imorgon! O många tummar o tår som hålls för att det ska gå så bra det bara kan! Vi hörs sedan! Kram, kram, kram!

Anonym sa...

Kram och styrka från mig. Härligt att du får bästa hjälpen som finns.
Tänker på dig idag och håller tummarna.

//
Jonas

Anonym sa...

Vi är med dig. Önskar dig all lycka på den tuffa etapp du har framför dig. Många kramar, Karin

annapanna sa...

Som sagt, det måste gå ja. Finns inget annat. Jag är så glad för din läkare som startat upp denna behandling i Sverige och jag gillar hans namn. Kämpa på.

Lovis och Isak sa...

Tänker på dig hela tiden och hoppas att allt gått bra.Kram Petra

Anonym sa...

Kollar bloggen en gång i timmen...vill höra att allt är bra...samtidigt inser jag att resan mot "bra" kanske just börjat , men att den utgår från en så väldigt svår situation, en som jag inte ens kan föreställa mig.
Häng i fantastiska DU!
Mina tankar hos dig. Kramar Karin

Anonym sa...

Petra pratar om att hennes tankar finns hos er särskilt idag och då blir så för mig också. Håller tummarna hårt för att allt ska gå så bra som möjligt. Kram Petras mamma