måndag 23 april 2012

Helgen har varit bra

Fredagen var kämpig med smärta fram till eftermiddagen då man satte in en ny medicin, då all smärta  släppte på ett par timmar och livet kändes med ens lättare. Sedan fredag em till och med idag söndag har utvecklingen gått framåt igen efter ett par dagars stando.
Det känns nu mycket bättre, ingen påtaglig smärta kvar, bara vid hosta eller nysningar.
Man har plockat bort alla utom fyra slangar , det var 12 från början. Åsa kan nu sitta periodvis i en fåtölj på rummet och har några gånger gått en runda på ca 50 m på avdelningen.
Idag har hon även ätit riktig mat, en paj till lunch och thaigryta till middag.
Det som känns sådär är att feber kommer och går med korta intervall, man letar efter en infektion. Imorgon har det utlovats dusch, det ser Åsa fram emot!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk skönt att läsa om framstegen. Många stärkande kramar kommer här. Lina

Anonym sa...

Fantastiskt skönt att läsa om framstegen, stort tack för rapporterna. En dusch gör säkert susen så att även febern försvinner.
Många stärkande kramar från Lina

Anonym sa...

Jag tar fasta på läkarens "resten fixar vi" :-)
Tänker mycket på er. Kramar Karin mfl

Carin Larsson sa...

Härligt Asa! Fantastiska framsteg- du pratade själv om att du skulle vara helt utslagen i veckor efter op... Å så är du uppe och tassar och äter god mat! SÅ glad för din skull!
Kramar till er båda!/Carin L

Fia sa...

Jag har tänkt på dig, undrat hur det gått. Jag blir glad över att läsa de senaste blogginäggen. Läkaren är så positiv. Kramar från Fia