söndag 25 januari 2015

Tiden går fort

Ibland vill man stanna tiden, eller iallafall sakta ner den. Så det finns tid att "quick fixa" min kropp. För sanningen är ju den att jag kan inte åka någonstans om jag inte kan äta. Och just nu finns inte en chans... Är på sjukhuset och gör bukpassageröntgen. Men vad de kan göra åt det, det vete gudarna...

9 kommentarer:

Unknown sa...

Kramar till dig! ❤️

Anonym sa...

Massor av kramar!/Anna

Unknown sa...

Oh som jag håller tummarna att det ska gå vägen! Jag har så glatt mig åt er resa sedan du skrev om den. Och också förundrats över din styrka.

Anonym sa...

Håller tummarna för passagen och resan som hägrar. Kramar <3 /Karin

Asaersa sa...

Jag är också förundrad... Hade ett bra samtal idag med min samtalspräst. Hur man stället in sig på att ha som mål att leva till juli. Tufft.

Millan sa...

Ja du, Åsa! Ja, hur ska man "landa" i det målet?! Du och din familj är i mina tankar. Jag önskar så att jag kunde trolla. Då hade jag trollat bort denna attans sjukdom snabbare än snabbast! Jag har bara träffat dig en gång - när du talade på UCCs invigning. Du gjorde ett så stort intryck på mig. Finafina Åsa! Stora kramar från Millan

Asaersa sa...

Tack Millan!

Unknown sa...

Jag skulle också vilja trolla bort din sjukdom. Det enda jag kan göra nu är att hålla tummarna, tänka på dig och hoppas att du kan resa.

Pia sa...

Kram Åsa 💕!