torsdag 21 november 2013

...och starta upp

Oj, jag märker att förra inlägget ger eftertanke hos flera. Anna m fl undrar om jag också har några saker jag startar, inte bara avslutar, och så är det ju. Ni som känner mig vet att jag är en "starter" med många ideer, så att fokusera på att avsluta är mot min natur.

Så mitt kreativa projekt som jag gått och funderat på ett tag kan nu börja realiseras. I måndags fick jag levererat min nya "leksak", en sprillans ny bärbar dator, kombination dator+läsplatta med touchscreen och nya windows8. Visst är den snygg (försöker infoga foto, får se om jag lyckas...):
 

Den ska bara jag använda (...) och den ska jag ha att skriva på. Jag ska skriva 3 böcker, till mina barn. Berätta hur jag gjort mina val i livet, beskriva lite om värderingar, varför jag blivit den jag blivit, vad jag gjort. Sånt som ingen annan vet, vare sig mamma eller Lars-Olof kan berätta. Sånt som de kanske blir nyfikna på när de blir upp mot 20 och funderar över livet. Har fått lite praktiska tips och goda råd av en bekant som är skribent - toppen!

DET är mitt kreativa nystartsprojekt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde kandidera till Årets bästa mamma!
Ann-Sofi

Helena L sa...

Underbar ide!

Anonym sa...

Ja, instämmer med de två andra inläggen ♡
Kram Anneli S

Pia sa...

Åh så bra! En sådan fin liten "leksak", bara din o med ett så fint syfte!!

Ja ditt förra inlägg gav eftertanke, och kloka kommentarer har du också fått.

Det är en ny tid, ny värld - som jag så innerligt önskar dig tillbaka till vår gamla verklighet, men det nya ger kanske även utrymme till något fint. Jag vet att det kommer bli något mycket fint till dina barn, det som ska skapas ur din nya fina leksak!

Många, många kramar! Pia

Anonym sa...

Du är fantastisk Åsa! Jag är full av beundran! Stor kram Katarina

Maria sa...

Vilken jättefin idé med tre böcker.
Du inspirerar!
Maria