onsdag 29 augusti 2012

Laleh

Jag kan inte sluta lyssna och älska underbara Lalehs "Some die young". Den berör. Den är sann för så många oavsett hur ung/gammal man är. Man ledsnar aldrig på den. En tröst och en låt som utlöser känslor.

http://svenskalyrics.se/laleh-some-die-young-lyrics/

...

Fick åka hem "ogjord" idag, utan cellgiftsbehandling. Blodvärdena är för dåliga (vita blodkropparna). Beror på att jag fått ganska många behandlingar totalt och blodet börjar bli skadat. Ska komma om en vecka och hoppas det vänt upp. Känns sådär, man är så inställd på att beta av ytterligare en omgång så det bara skulle varit en kvar. Men det får gå lika bra om en vecka.

Fick dock massor med underbar "kvalitetstid" med två läkare, Åsa och Ingela som var och en sitter ner och tar sig tid att förklara och vänta på att mina funderingar och oro formulerar sig i ord. Även sjuksköterska Karin sitter ner och vi låter samtalet flyta fram och tillbaka kring barnen, mentala svackor, rehabilitering osv. Vi gjorde också en plan för återgång till jobbet, börja i november på 25%, sen december på 50%, sen normaltid om allt gått bra och jag orkar.

Inga kommentarer: