måndag 28 maj 2012

Aktiva barn ger aktiva föräldrar...

Har haft en härlig helg med massa aktiviteter i det otroliga vädret (det får vi ha med oss inombords nu när denna vecka verkar bli KALL).

Klara var med på när Gymnos arrangerade AG-tävling med deltagare från Stockholm, Västerås, Gävle mm, och efter alla dessa timmars slit och idog träning fick hon äntligen komma på pallen! Delad 3:a för första gången, nu på steg 4. Hon blev stolt men också lite ledsen, det var nog stort för henne tror vi, och trots att hon är ganska cool och brukar vara lika glad om hon ramlar ner från bommen eller inte, så var hon nog ganska nöjd denna dag och när spänningen släppte kom några tårar.

Gymnos tjejer!
 

Lördag kväll på god middag hos Norlins med god mat som vanligt hos dessa goda kockar, fina samtal och med barn som slumrade in framför Eurovision. De flesta röstade på de söta ryska gummorna...

Söndag på utflykt med hela familjen till Källslätten, ett väldigt vackert utflyktsmål. Mitt i storskogen utanför Falun finns en gammal, bevarad sluttning där det en gång fanns en Bergsmansgård. Fruktträdgård och ängar bevaras av förening, och det blommar i träd och på marken! Underbart vacker och rofyllt trots många med picknickkorgar. Vi festade loss med lunch och morsdagstårta, gott gott mums. Hann en liten tur till Hökviken också, med barnens kompisar med oss. Sen lekte de ute/hemma hela kvällen, till 21... fattar inte var den energin kommer ifrån! Rena rama kärnkraftsverken i de små kropparna... mamma hänger inte alls med, tur att de accepterar att jag är trött och måste få gå undan ibland eller bara sitta och titta på utan att behöva vara med i leken.
Olof och NilsInga kommentarer: