måndag 20 februari 2012

Underbara arbetskamrater

Tänk vad det går upp för en att arbetskamraterna är så viktiga, och i mitt fall så himla påhittiga och härliga. Det kommer små försändelser levererade till dörren för att pigga upp mig! Så väldans passande saker: för några veckor sedan när jag fick börja vara mer aktiv fick jag en sån där stor boll man kan balansera på och träna styrka, när vårvintersolen började visa sig har de köpt miniväxthus och fröer för att så växande, friska växter. Och nu i helgen fick jag solkräm, inredning/mode/skvallertidningar och en termosmugg för att kunna sitta ute och njuta av vårsolen på altanen! Det känns verkligen bra att ha så goda vänner att komma tillbaka till och att längta till. För ibland känns det som om man vill ändra hela livet när en sådan här sjukdom dyker upp. Men jag vet att jag har något bra att komma tillbaka till och det är himla skönt. Tack alla kollegor för er omtanke!

2 kommentarer:

Pia Plupp sa...

Helt fantastiska arbetskompisar verkar du ha! Mitt i prick med deras omtanke :) Hoppas ni har det bra, såg just ett soligt o fint kort på FB! Vi hörs! Kram!

Anonym sa...

Du hade inte fått det engagemanget och den omtanken om inte alla visste att du hade gjort precis så om någon annan hade drabbats, Åsa!

Hoppas du har ett mysigt sportlov .och laddar batterierna.

Kram från Ann-Sofi