torsdag 13 februari 2014

Äntligen en bra dag!

I måndags fick jag äntligen hjälp. Ett nytt dränage sattes in (tunn slang i magen) och ut kom några deciliter tumörvätska. Teorin var att det är denna vätska i buken som stört tarmarna så jag mått så dåligt i snart fyra veckor. Fick sova kvar på sjukhuset en natt. Och idag känns det som om det lättar, helt underbart! De senaste dagarna har allt känts ganska hopplösa, benen helt darriga bara att gå uppför trapporna hemma (och vi har ju ett ganska "trappigt" hus...). Men idag, äntligen börjar det kännas bättre. Så himla skönt! Nu kan jag äta, orkar tänka tanken att göra något annat än ligga i TV-soffan! T.ex. njuta av en god bulle till kaffet, mums.

Fast...TV-soffan är inte helt fel dessa dagar, det får man erkänna. Spännande OS-sändningar. Har t.ex. sett en del curling, en spännande taktiksport som man bara tittar på vart fjärde år. Idag damernas klassiska 10km. Kul att två Falutjejer och en Moratjej är med. I morgon hoppas jag orka skjutsa Klara till gymnastiktävling i Leksand, spännande för tjejerna som tränar så mycket och länge att äntligen få tävla lite.

7 kommentarer:

AnnaPanna sa...

Det är väl det enda som jag kan avundas dig, att du kan följa OS på TV. Nä, inte det enda, du har en fantastisk familj. Du är en fantastisk människa. Jag lyssnar på radion på jobbet men det blir inte alls samma sak. Jag var på vårdcentralen idag för jag var orolig för min hälsa men det visade sig jag är fullt frisk som en nötkärna, det är bara psykiskt det jag känner. Det tackar man för.
Du är en kämpe och en förebild Åsa.
Kram Anna

Helena L sa...

Hej Åsa!
Skönt att du fick bli av med vätskan. Hoppas nu att det blir lättare och bättre för dig. Och att du kan följa med din tjej på tävling! Härligt att höra lite positiva saker mitt i det jobbiga. Fint att du delar med dig! Stora kramar! ❤️

Maria sa...

Åh, vad skönt att du fått hjälp med magen. Kram kram

Anonym sa...

Hej Åsa,
skönt att få kunna äta något gott och verkligen njuta av det också!
Hämtar hundvalp nästa vecka. Hör av mig och ser om du vill hänga på en kort-promenad. Den lilla Daisy orkar väl inte några längre strapatser :)

Kram Anneli

Ann-Katrin Krokström sa...

Följer dig. Betyder mycket för oss andra som också är sjuka.

Ann-Katrin Krokström sa...

Följer dig. Betyder mycket för oss andra som också är sjuka.

Anonym sa...

Hej Åsa!
Hur har du det? Hoppas att du får fler bra dagar och att behandlingarna hjälper. Saknar dina fina uppdateringar här på bloggen. Tänker på dig! Många kramar från Helena L